Abcoude

Abcoude ligt centraal in Nederland op vijf minuten met de auto van de A2 en heeft een NS station. Het project Tussen Gein en Angstel ligt aan de Stationsstraat midden in de oude dorpskern van Abcoude.

Sinds 2011 maakt Abcoude onderdeel uit van gemeente De Ronde Venen. Het dorp heeft anno 2018 ongeveer 9.000 inwoners. Abcoude heeft de rust en gezelligheid van een klein dorp in een landelijke omgeving, met grote steden als Amsterdam en Utrecht op korte afstand.

Voorzieningen en bereikbaarheid

Alle voorzieningen die u dagelijks nodig hebt, zoals de bakker, de slager, de groenteboer en de supermarkt zijn lopend binnen vijf minuten te bereiken. Naast deze voorzieningen zijn in het oude dorpscentrum meerdere restaurants en cafés met gezellige terrassen. Verder zijn er nog de Hema, het Kruidvat, een traiteur, een slijterij, meerdere kappers, een bouwmarkt, meerdere kledingwinkels en een fietsenwinkel.

Utrecht en Amsterdam zijn binnen 20 minuten te bereiken met de auto. Met het openbaar vervoer bent u vanaf uw nieuwe huis in iets meer dan een half uur in een van beide steden.

Om te sporten hoeft u niet ver weg: hockeyclub, tennisbaan, voetbalveld en golfbaan liggen vlakbij. Ook andere belangrijke voorzieningen zijn in de buurt. Je fietst in vijf minuten naar het NS station van Abcoude, de oprit naar de A2 is nog geen vijf minuten rijden en het AMC ligt op steenworp afstand.

Alles dichtbij

Amsterdam

Het gezellige centrum van de hoofdstad met al haar voorzieningen ligt om de hoek.

De Eendracht

Op een paar loopminuten door de Hoogstraat, zijn diverse horecagelegenheden te bereiken.

Winkelen
Winkelen kan op loopafstand in Abcoude en binnen een half uur bent u in Utrecht en Amsterdam.

Golfterrein

De Hoge Dijk Alle sportvoorzieningen zijn binnen Abcoude per fiets in minder dan 10 minuten te bereiken.