Situatietekening

De woonoppervlakken variëren van 249 en 253 m2 voor de villa’s tot maar liefst 262 m2 voor de halfvrijstaande villa’s. Royale tuingerichte livings en leefkeukens, twee badkamers, drie separate toiletten en plenty berg- en technische ruimtes. De villa’s beschikken over vijf slaapkamers, de halfvrijstaande villa’s kennen de rijkdom van zes flink bemeten slaapvertrekken. Dat biedt alle ruimte voor de toekomst! In deze fase van het project kan de gelukkige koper een eigen stempel drukken op de indeling.

Duurzaamheid

De hoogwaardige afwerking van de villa’s en tweekappers zet zich binnen door. Exclusief wonen is hier de norm. De luxueuze afwerking omvat uiteraard oerdegelijke isolatie met triple beglazing en hypermoderne installaties. Duurzaamheid is de leidraad, elke woning wordt voorzien van individuele bodemwaterwarmtepompen en warmtewisselaars. Geen ontsierende radiatoren of roosters, wel ultieme behaaglijkheid door vloerverwarming en uitgekiende ventilatiesystemen.

De Siematic leefkeukens worden standaard uitgerust met hoogwaardige materialen en luxe apparatuur van A-merken, uiteraard voorzien van uitblinkers als Bora, Quooker en een stoomoven. Ook de sanitaire ruimtes worden luxe uitgevoerd, per woning drie toiletten, op elke woonlaag één, en twee badkamers. Binnen een comfortabele range krijgen toekomstige bewoners de keuze om deze naar eigen wens en smaak in te vullen.

De woningen

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Bouwnummer 3

Verkocht

Bouwnummer 1

Verkocht

Bouwnummer 2